Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyson arrestert for panserhopping

Hamret løs etter barbesøk.

(Dagbladet.no): Den gode nyheten: Det virker som om Mike Tyson er frisk fra kneskaden han pådro seg da Danny Williams sendte ham i gulvet i juli.

Ikke så bra er det at den 38-årige bokseren ble arrestert utenfor en nattklubb i Scottsdale, Arizona nylig.

Politiet opplyser at den tidligere tungvektsmesteren er siktet for ha ødelagt panseret på en bil, melder AP. Tyson må trolig møte i retten i løpet av ti dager.

38-åringen skal ha bulket panseret på Asaf Alikadics bil kl. 01 om natta 27. november. Bokseren kom ut av nattklubben da føreren stoppet for å slippe ham over gata.

Tyson gikk ikke over, i stedet skal han ha klatret opp på panseret og hamret løs med knær og hender. Alt ledsaget av høylytt skriking.

Bilføreren håper ikke Tyson fengsles for forholdet.

- Jeg vil bare ha bilen min fikset. Ikke mer, sier bilføreren.

Tyson møtte med sine advokater på politistasjonen i Scottsdale i går. De vil gjøre sine egne undersøkelser rundt hendelsen.

Arrestasjonen kommer ubelelig for Tyson-leiren, som i går fortalte at bokseren er tilbake i trening med tanke på en ny kamp i mars.

UTSLÅTT SIST:</B> Mike Tyson, som her fikk juling av Danny Williams i juli, er i trøbbel med loven igjen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media