Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyson bet av øret til Holyfield - nå kan de møtes igjen

Stormøte mellom de to gamle mesterne i ringen?

Mike Tyson bet en flik av øret til Evander Holyfield sist de møttes i ringen i 1997. Nå snakker de to gamle mesterne om en omkamp.

I et intervju med den britiske avisen The Guardian innrømmer Holyfield at han har vært i kontakt med Tysons folk med tanke på å få til et nytt møte i ringen mellom de to.

- Jo, vi har faktisk snakket om dette. Mike Tyson og Jeff Fenech som har trent ham, ringte meg for noen måneder siden. Fenech sa at Tyson gjerne ville møte meg igjen, men før han gikk videre med ideen, måtte han vite om jeg var interessert.

- Jeg sa at spørsmålet om hva vi kan få ut av en slik kamp vil være avgjørende, for det er ingen tvil om at jeg kommer til å få en del ubehagelige og negative reaksjoner, dersom jeg tar en kamp mot Tyson. Jeg har jo allerede sagt at jeg ikke vil møte ham igjen, sier Holyfield i intervjuet med The Guardian.

Holyfield forteller at Fenech lovte å gjøre alt for å få Tyson i skikkelig form.

- Jeg sa at jeg ikke ville være med på et slikt opplegg dersom det var noen sjanse for at Tyson bare ville trekke seg, men det viktigste er at prisen blir bra. Dersom det vil ligge en del penger i en slik kamp, kommer jeg trolig til å si ja, forteller Holyfield.

Holyfield er nå blitt 45 år gammel, mens Tyson er 41. Begge er tidligere ubestridte verdensmestere i tungvekt, men har falmet veldig de siste årene.

(NTB)

MISTET HODET: Mike Tyson mistet hodet under storkampen i 1997 - og Evander Holyfield mistet en bit av øret. Foto: REUTERS
MISTET HODET: Mike Tyson mistet hodet under storkampen i 1997 - og Evander Holyfield mistet en bit av øret. Foto: REUTERS Vis mer
VILLDYR I RINGEN: Mike Tyson var lenge verdens desidert beste bokser. Etter hvert viste han at han også kan bite fra seg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media