Tyson bokser i Køben

Mike Tyson kommer til København for å banke den danske tungvektsbokseren Brian Nielsen.

Det lenge etterlengtede oppgjøret mellom de to tungvektsbokserne Tyson og Nielsen finner sted i danskenes nasjonalarena Parken i København 8. september, melder Ekstrabladet. Kamparrangøren har riktignok ikke sikret seg Tysons underskrift ennå, men regner det som en formalitet.

Inspeksjon

- Det blir utrolig spennende å få en så stor kamp til Parken. Mike Tyson er jo en meget omdiskutert bokser, sier Superligaklubben FC Københavns direktør, Flemming Østergaard til Ritzau.

Tirsdag var det amerikanske tv-selskapet Showtime i Parken for å inspisere lokalene. Selskapet sitter på de internasjonale rettighetene til kampen. De lot til å være fornøyde med det de så.

I hardt vær...

Den 35 år gamle bokselegenden Mike Tyson sliter for tiden. Bokseren er på ny konfrontert med anklager om seksuelle overgrep. En 50 år gammel kvinne har forklart til politiet at Tyson forgrep seg på henne i hennes hjem i Big Bear City i California. Overgrepet skal ha skjedd i juli i fjor på et tidspunkt da Tyson beviselig var på treningsleir i byen.

... for n'te gang

Det er langt fra første gang Tyson er i trøbbel. I februar i fjor slapp han ut av fengsel etter å ha sonet tre år for voldtekt og for å ha slått to menn etter en trafikkulykke i Maryland. Samme år inngikk bokseren en avtale med to andre kvinner som beskyldte ham for overgrep i en restaurant i Washington. I mai i fjor fortalte en stripper at Tyson hadde slått henne ned på en var i Las Vegas.

Tyson mobiliserer nå alt han har av advokater for å få forhindre en ny tiltale.

<B>TIL SPARRING:</B> Mike Tyson sparrer i Phoenix mens advokatene hans møter påstander om overgrep i California.