Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyson dopet

- Jeg har fått antidepressiva for ikke å drepe dere, snerret boksekongen på pressekonferansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere boksemesteren Mike Tyson bannet og skjelte, kom med forvirrede utsagn og falt plutselig i egne tanker.

- Jeg har fått et antidepressivt stoff for at jeg ikke skal drepe dere, sa Tyson, som tidligere har forårsaket skandale på pressekonferanser med sin aggressive oppførsel.

Bakmennenes plan virket ikke, for Tyson ble ikke mindre aggressiv. Han ble bare mye mer uklar enn vanlig. Enkelte TV-stasjoner brøt direkteoverføringen på grunn av Tysons oppførsel.

- Jeg er ikke lenger interessert i tungvektstittelen, men jeg er i stand til å drepe Golota og alle andre som våger å gå i ringen med meg, sa Tyson, som også tilbød seg å sende en kule gjennom hodet på dagens mester Lennox Lewis.

Tyson, med glattbarbert hode, raste mot journalistene fordi de har beskrevet kampen i Detroit 22. oktober som et «freak show» mellom to av de skitneste bokserne i verden.

- Jeg er slett ikke skitten. Jeg dusjer tre ganger om dagen, insisterte Tyson.

(NTB)

STAKK: Polakk og Tyson-motstander Andrew Golota ventet to timer før han ikke orket vente lenger. Tyson kom like etter og laget skandale.