Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyson flytter til Danmark

Mike Tyson skal bosette seg i Danmark, i hvert fall fram til mars neste år. Da møter han enten Lennox Lewis eller Hasim Rahman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ukebladet Se og Hør skriver at han ifølge flere uavhengige kilder skal ha satt navnet sitt på en kontrakt for kjøp av en bolig i nærheten av København.

Det blir hevdet at Tyson skal flytte inn i whiskybeltet nord for den danske hovedstaden. Det blir sagt at Tyson har kjøpt en større villa med utsikt til havet.

Årsakene til at Tyson har valgt å bosette seg i Danmark inntil videre skal være flere. Han er glad i landet, men også forelsket i de skjønne, blonde danske piker.

Det blir også sagt at han har liten lyst til å vende hjem til USA på grunn av den aktuelle situasjonen som er oppstått etter terroraksjonene mot New York og Washington 11. september. Dessuten har han også en anklage om voldtekt hengende over seg i USA. Til slutt blir det hevdet at Tyson og folkene hans har planer om en rekke aktiviteter rundt om i Europa det neste halve året, og derfor er det praktisk å ha en fast base å jobbe ut fra.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!