Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyson i isolat etter raseriutbrudd

Den tidligere tungvektsmesteren og slåsskjempen Mike Tyson har problemer med humøret: Han måtte tilbringe helgen i isolat i fengselet der han soner en straff for overfall. Årsaken er et raseriutbrudd fredag kveld.

- Herr Tyson hadde noen problemer fredag kveld. Han kastet et TV-apparat mot et gitter mens noen folk befant seg på den andre siden, sa en talsmann for fengselet.

Ingen ble skadet, men Tyson ble flyttet til en egen avdeling der han ikke kommer i kontakt med de øvrige fangene.

Tyson skal i morgen forklare seg for fengselets ledelse. Disiplinærsaken kan gjøre det vanskeligere for ham å oppnå ambisjonen om tidlig løslatelse.

Kan miste alt

Tyson ble 5. februar dømt til ett års fengsel for å ha slått en 60-åring og sparket en 50-åring i raseri etter at de kjørte på bilen hans bakfra i august i fjor.

Han håper å kunne berge boksekarrieren ved tidlig løslatelse for god oppførsel. I beste fall kan han være ute i løpet av tre-fire måneder. Men han har resten av sin tidligere voldtektsdom hengende over seg, og risikerer også å miste bokselisensen igjen.

En disiplinærstraff ved fengselet i Rockville vil ikke bedre hans sjanser i de høringene om venter ham.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media