Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyson i mestermøte

Mike Tyson har avlyst en kamp i januar, slik at han kam møte tungvekstmesteren Lennox Lewis i april.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyson skulle egentlig bokset mot Ray Mercer 19. januar, men amerikaneren har nå kastet et håndkle inn i den ringen for å forberede seg til møtet mot briten Lewis i april, melder Sky Sports.

- Dette er business og jeg er sikker på at Ray forstår at jeg er nødt til å møte Lewis nå, sier Tyson i en pressemelding.

Lewis vant tilbake IBF- og WBC-titlene da han banket Hasim Rahman i Las Vegas 17. november. Han annonserte allerede da at han var klar for å møte Tyson. Nå har Tyson svart på invitasjonen.

- Lennox kom med et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Det er på tide å gi publikum det de vil ha, sier Tyson.

- Dette er skjebnen min

Kampen forventes å bli bokset i Las Vegas 6. april 2001. De to bokserne kan trolig forvente seg en sjekk på drøye 130 millioner kroner etter å ha gått rundene i ringen.

- Det er min skjebne å være tungvektsmester, og jeg trenger mine belter rundt livet mitt igjen. Fortsett med skuespillertreningen din, Lennox, for din neste rolle vil være Askepott. Og jeg skal knuse det lille glassansiktet ditt, sier den alltid storkjefta Tyson.

I sin forrige kamp slo Tyson ut Brian Nielsen. Dansken måtte kaste inn håndkledet etter seks runder i København.

Lennox Lewis har kun tapt to kamper i sin tungvektskarriere. I 1994 ble han slått ut av Oliver McCall og 22. april i år tapte han for Hasim Rahman.

VANT I: Mike Tyson jubler strekker armene i været etter å ha slått danske Nielsen etter seks runder. Nå vil han ha tøffere motstand.Foto: AFP
VANT II: Lennox Lewis slår her ut Hasim Rahman og vinner tilbake tungvektsbeltene. Nå vil Tyson ha beltene.Foto: AP
Hele Norges coronakart