Tyson kneoperert i natt

Bokset og tapte meniskskadd.

Mike Tyson har vært gjennom en vellykket kneoperasjon tre dager etter at han ble slått knockout av Danny Williams.

Det var en meniskskade i det venstre kneet Tyson fikk operert i hjembyen Phoenix i natt norsk tid, og legene tror han slo opp skaden mot slutten av den første runden mot Williams.

- Jeg kan ikke skjønne annet enn at Tyson kommer til å bli helt bra igjen. Operasjonen var vellykket, og allerede tirsdag vil han begynne å trene opp kneet, sier ortopeden Richard Emerson, som utførte inngrepet i Tysons kne.

Ortopeden sier også at en skade som den Tyson hadde er alvorlig i forhold til det å utøve idrett.

- Normalt ville en utøver som pådro seg en slik skade bli tatt ut av konkurransen, og han ville også bli fraktet fra arenaen på båre, mener Emerson.

- Jeg må si jeg er både overrasket og sjokkert over at Tyson fortsatt å bokse etter at kneskaden oppsto. Det er også utrolig at han kunne gå fra ringen på egne bein, legger han til.

Tyson bokset sin første kamp på 17 måneder da han møtte Danny Williams. Om det blir flere kamper gjenstår å se, men briten Williams har allerede tilbudt Tyson omkamp, for Williams vil bevise at han kan slå Tyson igjen, og at fredagens seier ikke var noen tilfeldighet.

(NTB-DPA)

<B>SKADD I RINGEN:</B> Kirurgen som operererte Mike Tyson mener bokseren gjerne kunne blitt båret ut av ringen på grunn av kneskaden.