Tyson selger kåk for 155 mill.

Er du en «kvalifisert kjøper» og ønsker deg et husrom i USA? Mike Tyson skal selge hus og gods for totalt 155 millioner norske kroner.

Mike Farris er mannen som skal selge eiendommene for sin navnebror med etternavn Tyson.

- Visningene blir ikke noe åpent hus. Dette er bare for kvalifiserte kjøpere, etter avtale med meg, sier Farris.
På Tysons salgsliste:

  • Et 25 hektar stort gods i Trumbull County sørøst for Cleveland med åtte soverom, et 900 kvadratmeter stort rom med badebasseng, en basketballbane og et teaterrom dekorert med sebrastripet tapet. Pris: rundt 15 millioner.
  • En luksusbolig i Las Vegas. 1170 kvadratmeter med 10 soverom, en vinkjeller, gymsal og et gjestehus. Pris: I underkant av 45 millioner kr.
  • Hus i Connecticut. Fire ganger så stort som boligen i Las Vegas. Huset har 20 soverom, sju kjøkken, fem spisestuer, et teater, danseklubb, svømmebasseng, innendørs skytebane, glassheis, 24 baderom og 14 WC. Herligheten er ventet å koste omtrent 95 millioner norske kroner.
  • Mike Tyson gjør comeback i bokseringen 16. januar. Da møter han sørafrikanske Francois Botha på MGM Grand Hoteli Las Vegas.

- Han er nesten aldri på disse stedene. Han trener i Phoenix-området, og ønsker nå å bruke mer tid på vestkysten av USA, sier Farris.