Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyson skadet i motorsykkel-ulykke

HARTFORD(NTB-AP): Mike Tyson ble behandlet for punktert lunge og flere ribbensbrudd på et sykehus i Hartford i dag etter en velt med motorsykkel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han vil bli på sykehuset ytterligere en dag eller to, men legene som behandler den tidligere tungvektsmesteren sier han klarer seg overraskende bra.

Ikke beruset

Både legene på sykehuset og politiet sier at det verken var alkohol eller narkotika som gjorde at Tyson veltet på motorveien.

  Tyson var sammen med flere venner, som også kjørte motorsykkel, da ulykken inntraff. Han hadde svært liten fart på den tungt trafikkerte veien, da han veltet. Det var et hendelig uhell.

Bøtelagt

Tidligere har Mike Tyson flere ganger blitt bøtelagt for brudd på veitrafikkloven i USA. I 1988 kolliderte han med et tre og ble bragt til sykehus i bevisstløs tilstand. Året etter fikk han en stor bot for å ha kjørt dobbelt så fort som tillatt med Lamborghinien sin i Albany. Da var han ute for å vise fram bilen til en kjenning. En måned senere ble han på nytt bøtelagt for å ha holdt for stor hastighet, men torsdag var det verken for høy hastighet eller andre rudd på veitrafikkloven som var årsaken til motorsykkelvelten.

<B>PÅ SYKEHUS:</B> Tidligere tungvektsmester Mike Tyson veltet med motorsykkelen sin i dag.
Hele Norges coronakart