Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tyson skadet

Mike Tysons comeback kan trues av en brist i venstrehanda. Skaden kom under en treningsøkt. Dermed øker i alle fall spenningen en smule foran helgas kamp.

Tysons trener Tommy Brooks bekrefter at bokselegenden har vært hos lege, skriver Aftonbladet i dag. Alt tyder på at skaden har satt kjepper i hjulene for Tysons oppladning foran lørdagens store boksemøte.

Brakk to bein

Kilder sier til Aftonbladet at boksekjempen brakk to bein i venstrehånda for elleve dager siden. Skaden var så vond at Tyson måtte avslutte treninga - og oppsøke lege.

Men trener Brooks bagatelliserer skaden:

- Alle boksere har problemer med hendene. Undersøkelsen ble gjennomført for at vi skulle være sikre på at alt er i orden, sier Brooks.

Selvsikker

Da ørebiteren var på innveiing i dag tidlig var det imidlertid ingenting som tydet på at den 101-kilo tunge bokseren er plaget av skader. Tyson var ved godt mot, og hånflirte da han så kroppen til sin motstander Francois Botha: For rundt sørafrikanerens midje var det ikke bare muskler.

- La ikke skinnet bedra. Dette er gode slagdempere, sa Botha i et forsøk på å peppe seg sjøl opp til lørdagens store kamp.

Favoritt

Mike Tyson er alles favoritt foran den store boksekampen.

Også Tysons menn er skråsikre på seier. Ifølge Los Angeles Daily News er Iron Mikes menn så sikre på seier at de allerede har begynt å forhandle med Tysons neste motstander: Axl Schultz.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling