Tyson skal bokse igjen

Ny kamp mot slutten av året.

(Dagbladet.no): Knockouten han fikk av Danny Williams natt til lørdag betyr likevel ikke slutten på Mike Tysons 55 kamper lange boksekarriere.

I natt lover manager Shelley Finkel at 38-åringen defintivt skal gå en ny kamp i år, enten i november eller desember.

Det er gode nyheter for Tysons kreditorer. Han skylder ekskona og skattefuten 260 mill. kroner.

Trolig får Tyson med seg promotor Bob Arum, som opprinnelig ga Jern-Mike en fireårskontrakt på 560 mill. kroner. Men det forutsatte at Tyson slo briten Williams.

- Det blir noe som er bra for Bob og bra for Mike, sier manager Shelley.

- Shelley ringte meg og sa «vi vil fortsatt ha deg med. Tyson skal slåss igjen. Er du interessert?». Jeg sa ja, jeg har en plan. Men det blir ikke like mye penger, sier Bob Arum til USA Today.

Promotor Arum vil nå matche Tyson lett, før det blir aktuelt med en returkamp mot Williams.

På sikt er målet en tittelkamp for bokseren som ble v-mester som 20-åring i 1986.

- Planen er å ikke melke publikum med på betal-tv. Vi skal bygge opp Tysons selvtillit. Han skal slåss mot enkle motstandere, sier Arum.

Tyson ble menisoperert natt til i går, og bokseren får voldsom skryt for at han i hele tatt klarte å bokse fire runder mot Williams.

Allerede i den første runden røk kneet. Nå trenger Tyson opptil åtte uker før kneet er bra igjen.

- At Mike bokset videre etter skaden vitner om stort mot. Vanligvis er smertene så voldsomme at det er umulig å fortsette, sier Richard Emerson, kirurgen som opererte Tyson.

<B>BOKSER VIDERE:</B> Her blir Mike Tyson telt ut mot Danny Williams. Om bare fire måneder skal 38-åringen være tilbake i ringen.