Tyson sur på boksepromotor

Øre-gourmet Mike Tyson og hans tidligere boksepromotor Don King krangler så bustene fyker. Etter å ha forsøkt å sparke Don King som sin promotor, fikk han blodsmak og ville sparke ham fysisk i stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er penger som sies å være årsaken til den pikante krangelen, og det var etter en diskusjon om prosenter det hele startet. Mike Tyson skal stille som dommer i show-bryterforbundet WWF, og da de økonomiske betingelsene ble lagt, var det stort sprik mellom Tysons ønsker, og Kings tilbud, melder BBC i dag. På hotellrommet i Los Angeles ble etter hvert krangelen så opphetet at Iron-Mike like så godt sparket både King og manager-teamet. King's kontrakt er imidlertid så vanntett at det ikke lar seg gjøre uten at konsekvensene blir uutholdelige for Mike Tyson. Managerne John Horne og Rory Holloway må imidlertid lete etter nye jobber.

Stormet ut

Det hele ble brutt opp, men utenfor møttes de to igjen. I hver sin bil, med hvert sitt vindu rullet ned, fortsatte det hele i verbal overhøvling, før Tyson stormet ut av bilen.

 Han gikk på King's bil, kung-fu-style, og de to måtte skilles... selv om det nok var Tyson som måtte skilles mest av de to, skal man legge biceps til grunn.

 Don King's kontor nekter for at det har vært noen uoverensstemmelse, og det er ventet at Tyson vil kommentere hendelsen på en pressekonferanse for WWF i morgen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer