Tyson vant på 38 sekunder

Mike Tyson brukte bare 38 sekunder på å slå ut Lou Savarese i Glasgow i går kveld.

Hele 30 000 tilskuere hadde møtt opp på fotballstadion Hampden Park for å se tidligere tungvektsmester Mike Tyson ta seg av Lou Savarese. Det skulle ikke vise seg å være noe problem for Tyson som imponerte i regnværet i Skottland. Allerede etter 12 sekunder gikk Savarese i bakken etter en kraftig venstre-hook fra Tyson. Amerikaneren klarte imidlertid å reise seg på fem, bare for å møte en ny kanonade fra sin landsmann.

Stoppet kampen

En serie tunge slag fulgte fra Tyson, og dommer John Coyle så ingen andre muligheter enn å stoppe kampen. Det så imidlertid ikke ut til å hindre Tyson som fulgte opp med to nye treffer før dommeren fikk dyttet han unna. Da hadde det bare gått 38 sekunder i Glasgow.

- Jeg er den mest hensynsløse, brutale mesteren noensinne. Det er ingen som kan matche meg, sa Tyson til nyhetsbyrået AP etter kampen.

Neste mål for den amerikanske slossmaskinen er et titteloppgjør mot briten Lennox Lewis. Tyson er ikke i tvil om hvem som vil gå seirende ut av det oppgjøret.

Ordkrig

- Jeg skal knuse deg, jeg skal spise barna dine, sa Tyson i velkjent stil før han innrømmet at formen ennå ikke var god nok for en slik kamp.

- Jeg trenger mer trening. Akkurat nå er jeg litt rusten, men han er knapt nok mostand for meg når jeg er i form, sa Mike Tyson.

Gårsdagens knock-out var en av de aller raskeste i Tysons karriere. Rekorden stammer fra 1986, da Tyson bare trengte 30 sekunder på å slå ut Marvis Frazier. Tyson står nå med 48 seire, 1 uavgjort og 3 tap i karrieren. 42 av kampene er vunnet på knock-out.

KLYNGE: Det var mye nærkamp de 38 sekundene kampen varte. Her må dommeren skille de to bokserne.
GLEDE OG AVMÅLT SKUFFELSE: Mike Tyson jubler, mens Lou Savarese, som nok ikke hadde de aller største forhåpningene på forhånd, bare virker litt skuffet - og nokså dizzy.