Tyson vant på 38 sekunder

Mike Tyson brukte bare 38 sekunder på å slå ut Lou Savarese i Glasgow i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hele 30 000 tilskuere hadde møtt opp på fotballstadion Hampden Park for å se tidligere tungvektsmester Mike Tyson ta seg av Lou Savarese. Det skulle ikke vise seg å være noe problem for Tyson som imponerte i regnværet i Skottland. Allerede etter 12 sekunder gikk Savarese i bakken etter en kraftig venstre-hook fra Tyson. Amerikaneren klarte imidlertid å reise seg på fem, bare for å møte en ny kanonade fra sin landsmann.

Stoppet kampen

En serie tunge slag fulgte fra Tyson, og dommer John Coyle så ingen andre muligheter enn å stoppe kampen. Det så imidlertid ikke ut til å hindre Tyson som fulgte opp med to nye treffer før dommeren fikk dyttet han unna. Da hadde det bare gått 38 sekunder i Glasgow.

- Jeg er den mest hensynsløse, brutale mesteren noensinne. Det er ingen som kan matche meg, sa Tyson til nyhetsbyrået AP etter kampen.

Neste mål for den amerikanske slossmaskinen er et titteloppgjør mot briten Lennox Lewis. Tyson er ikke i tvil om hvem som vil gå seirende ut av det oppgjøret.

Ordkrig

- Jeg skal knuse deg, jeg skal spise barna dine, sa Tyson i velkjent stil før han innrømmet at formen ennå ikke var god nok for en slik kamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer