Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyson vil bokse i Australia

Men det er ikke sikkert han slipper inn i landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag ble det kjent at Tyson, tidligere verdensmester i tungvekt og dømt voldtektsforbryter, kan komme til å forsøke seg på et comeback i Australia.

Tyson har inngått avtale om å trene på full tid sammen med den australske bokselegenden Jeff Fenech, og samarbeidet kan ende i et forsøk på comeback for den fallerte tungvekteren.

38 år gamle Tyson har planer om å reise til Australia for å trene, og det er også mye som tyder på at han vil satse på et comeback «Down Under» dersom han kommer i form til å gå i ringen igjen.

Den australske innvandringsministeren kan imidlertid stikke kjepper i hjulene. Peter McGauran sier at Tyson neppe vil få innreisetillatelse, på grunn av bokserens brokete fortid med voldtektsdom og øreavbiting.

- Det jeg kan slå fast er at mennesker med alvorlige domfellelser bak seg som har søkt om innreisetillatelse til Australia, ikke har fått det, sier ministeren.

Jeff Fenech slår tilbake.

- Han (Tyson) er i Italia og kan reise hvor som helst ellers i verden. Hva gjør det om han kommer til Australia? spør han.

Etter voldtektsdommen har Tyson bokset både i England, Skottland og Danmark. Nå håper Tysons promotor Shelly Finkel på en kamp i juni. Tyson tapte på knockout for engelskmannen Danny Williams i juli i fjor.

(©NTB)

VIL I RINGEN IGJEN: Her er Mike Tyson slått i gulvet av Danny Williams, i en kamp i fjor sommer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!