Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

U for United

Dinamo Kiev- Manchester U. 0- 0. Manchester United reiste hjem fra Ukraina med uavgjort og et poeng. Alex Ferguson kastet innpå Ole Gunnar Solskjær de siste tretten minuttene - i håp om at nordmannen skulle levere nok et innbyttermål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hjemmelaget hadde de største sjansene. To ganger traff Makim Sjatskikh treverket bak United-keeper Raimond van der Gouw.

Gjestene kan takke Fergusons andrevalg i buret for at det ble poeng i det hele tatt i går: Van der Gouw vartet opp med en kjemperedning midt i andre omgang.

Også Manchester United hadde sine øyeblikk. De fleste kom før pause. Dwight Yorke misbrukte Uniteds største sjanse. Yorke og Andy Cole spilte sammen for første gang denne sesongen. Det endte med at begge gikk målløse av banen. Teddy Sheringham spilte de siste 23 minuttene for Yorke. Solskjær fikk de siste minuttene for Cole.

Ronny Johnsen spilte hele kampen for de røde. Johnsen sklei på den våte grasmatta før pause, men heldigvis for nordmannen klarte ikke George Demetradze å utnytte situasjonen.