Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

U19-talent valgte Tromsø

Droppet Glimt.

(Dagbladet.no): Tore Reginiussen (19) blir TIL-spiller, melder klubbens hjemmeside.

Pappa og rådgiver Torfinn Reginiussen forteller til Dagbladet.no at U19-stopperen valgte TIL fordi det er en tippeligaklubb.

Dermed falt Glimt vekk, etter at Brann ble vraket i går.

- Det viktigste var den sportslige vurderingen, om han skulle ta steget opp til tippeligaen. Han håper å komme opp på det nivået i løpet av vinteren. Det blir tøft, sier Reginiussen senior.

Også andre ting talte for Tromsø: Kortere vei hjem til foreldrene, større utdanningsmuligheter og boforhold.

- Hans valg var vanskelig, det er to klubber som har sportslige ambisjoner, sier Reginiussen.

Avtroppende TIL-trener Steinar Nilsen sier til klubbsida at 19-åringens beslutning er godt nytt.

- Tore er en talentfull spiller med meget sterke holdninger som vi i TIL virkelig ser fram til å jobbe videre med, sier Nilsen.

Før Reginiussen blir TIL-spiller må klubben kjøpe ham fri fra Alta. Skisse til kontrakt har han allerede fått av Tromsø.

- Tore har ett år igjen av kontrakten med Alta, sier pappa Reginiussen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling