Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

U21-gutta knust av Sverige

Tapte 4-1 på Briskeby.

KNUST: Det norske U21-landslaget i fotball tapte 1-4 for Sverige på Briskeby torsdag kveld. Her fra en tidligere kamp. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
KNUST: Det norske U21-landslaget i fotball tapte 1-4 for Sverige på Briskeby torsdag kveld. Her fra en tidligere kamp. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

Det norske U21-landslaget i fotball tapte 1-4 for Sverige på Briskeby torsdag kveld. Enkle mål felte det norske laget, og Sverige ledet 2-0 ved pause. Strømsgodsets Mohammed Keita scoret Norges mål i 2. omgang. — Spesielt førsteomgangen var veldig svak av oss, og det var to veldig billige mål vi slapp inn. Når vi ligger under 2-0 er det alltid vanskelig å snu slike kamper, men jeg synes vi går ut i andreomgang og står fram som et helt annet lag.

- Vi fører kampen, skaper sjanser og får 1-2. Men fra der og inn slipper vi igjen inn to veldig billige mål, oppsummerte trener Per Joar Hansen til TV 2 Sporten. — Vi må lære av dette. Ta med oss den perioden som var god og jobbe hardt videre med å unngå å slippe inn de målene vi gjør på dette nivået. Da vinner man ingen kamper.

(NTB)