U21-kapteinen vil ha Skullerud

Som Perrys arvtaker.

SPILLERFAVORITT: Tor Ole Skullerud, her fra tida i VIF, håper på opprykk i U21-landslaget. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SPILLERFAVORITT: Tor Ole Skullerud, her fra tida i VIF, håper på opprykk i U21-landslaget. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

U21-landslagets kaptein Stefan Strandberg ønsker Tor Ole Skullerud som ny trener etter Per Joar Hansen.

Hansen ledet U21-gutta til neste sommers EM-sluttspill, men ble sist uke ansatt som Rosenborg-trener fra nyttår. Dermed må Norges Fotballforbund på trenerjakt.

Strandberg er klar på hvem han ønsker som ny sjef på U21-landslaget, melder TV 2. Han har fortalt toppfotballsjef Nils Johan Semb at han mener Skullerud bør ansettes.

- Jeg synes Tor Ole Skullerud bør få jobben. Jeg har ikke snakket med alle spillerne på laget, men store deler av gruppen, og alle de mener «Toro» er mannen å gå for, sier Rosenborg-spilleren.

Skullerud ble ansatt som assistent på U21-landslaget for to år siden. Han har tidligere vært trener for Bærum, Ullern, Vålerenga samt G18- og G19-landslaget.

- «Toro» kjenner oss godt og har vært med hele veien fra vi var dårlige til vi snudde det og begynte å spille bra. Det er såpass kort tid fram til EM at jeg er ganske sikker på at han er den beste løsningen. I mitt hode taler det meste for at han får jobben. Han har også mesterskapserfaring med U19-laget, forklarer Strandberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer