U21-laget slo Ungarn på Marienlyst

Marius Lundemo matchvinner.

 SCORET:  Brann-spilleren Jonas Grønner scoret ett av målene da Norges U21-lag slo Ungarn.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
SCORET: Brann-spilleren Jonas Grønner scoret ett av målene da Norges U21-lag slo Ungarn. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

De norske U21-guttene tok en flott 2-1-seier hjemme mot Ungarn i fotball mandag.

Norge gikk inn til kampen med mye selvtillit etter torsdagens 4-1-seier mot Irland. Mot Ungarn i Drammen startet laget bra da Brann-midtstopper Jonas Grønner scoret på en retur etter et innlegg i det 22. minutt på Marienlyst.

Ni minutter senere var Lillestrøm-spilleren Marius Lundemo frempå og doblet Norges ledelse. Den tidligere Bærum-spilleren skjøt fra 16 meter.

- I dag gjorde vi jobben i førsteomgang og tok med oss en fin ledelse til pause. I andreomgang kontrollerte vi kampen. Det var en fin øvelse i forhold til å spille på resultat. Totalt sett en godt gjennomført kamp med noen skjønnhetsfeil. Dette er god læring for oss, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no etter kampen.

Det sto 2-0 til Norge langt ut i annen omgang, men Ungarn skapte spenning da gjestene reduserte etter 81 minutter. De norske unggutta klarte likevel å ro i land en ny seier.

(NTB)