U21-landslaget med stortap mot Belgia

Sjanseløse.

STORTAP: Det norske U21-landslaget i fotball var sjanseløst mot Belgia mandag og tapte 4-0 etter å ha ligget under med ett mål til pause. Her landslagstrener Leif Gunnar Smerud.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
STORTAP: Det norske U21-landslaget i fotball var sjanseløst mot Belgia mandag og tapte 4-0 etter å ha ligget under med ett mål til pause. Her landslagstrener Leif Gunnar Smerud. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske U21-landslaget i fotball var sjanseløst mot Belgia mandag og tapte 4-0 etter å ha ligget under med ett mål til pause.

- I førsteomgang var det sjansemessig ganske jevnt. Jeg tror det var 3-2 i sjanser i favør Belgia, men belgierne satt en av sine, mens vi misset på våre muligheter, sa landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no.

Det første belgiske målet ble satt inn av Charly Musonda etter bare 19 minutter.

Bare to minutter ut i annen omgang økte Joris Kayembe til 2-0 for Belgia, noe som var startskuddet til en heller tung norsk omgang. Belgierne scoret ytterligere to ganger før dommeren blåste for full tid.

- I andreomgang fikk vi en forferdelig start da vi ga bort et mål allerede etter to minutter. I resten av omgangen var det klasseforskjell i perioder. Vi avsluttet kampen med fem spillere født i 1996, og i dag var det mange som fikk kjenne på hvordan det er å møte gode lag på bortebane. Nå vet alle hva som møter oss i EM-kvalifiseringen neste år, fortalte Smerud.

Han slo fast at de norske spillerne ikke gjorde noen god kamp.

Den siste uken er det blitt klare tap mot både Kroatia og Belgia på bortebane for de norske U21-spillerne. Smerud sa etter mandagens kamp at det gjelder å ta lærdom av de to siste kampene, slik at Norge kan stille best mulig forberedt til EM-kvalifiseringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer