Kvinnefotball

U21-Smerud leder kvinnelandslaget mot Tyskland

29. november.

FORNYET TILLIT: U21-landslagets trener Leif Gunnar Smerud leder de norske fotballjentene mot Tyskland. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
FORNYET TILLIT: U21-landslagets trener Leif Gunnar Smerud leder de norske fotballjentene mot Tyskland. Foto: Berit Roald / NTB ScanpixVis mer

Leif Gunnar Smerud leder Norges kvinnelandslag i fotball også i prestisjekampen mot Tyskland 29. november, selv om Geir Hansen onsdag tok ut troppen.

Det presiserer Norges Fotballforbund i en pressemelding.

Smerud, som er sjef for Norges U21-landslag for menn, har fått oppdraget med å lede kvinnelandslaget i høstens landskamper etter Roger Finjords avgang.

Hansen har imidlertid hatt ansvar for uttak av troppen i en periode hvor Smerud var fullt opptatt med EM-omspill for U21-landslaget.

Hansen var assistent under Finjord. Han har tidligere trent G18-landslaget og er sønn av tidligere Rosenborg-trener Bjørn Hansen.

Det er ennå ikke ansatt noen ny landslagssjef for kvinner etter at Finjord ga seg etter at EM-kvalifiseringen var over. Toppidrettssjef Nils Johan Semb sa nylig til NTB at han regner med at den nye sjefen er på plass innen årsskiftet.

(NTB)