U21-Sverige snudde 0-3 til 3-3 mot England

Røk i straffedrama.

FORTVILTE: Guillermo Molins misset på den avgjørende straffen. Dermed er England klar for finalen i U21-EM. Keeper Joe Hart smiler i bakgrunnen. Foto: Bjørn Larsson Rosvall / EPA.
FORTVILTE: Guillermo Molins misset på den avgjørende straffen. Dermed er England klar for finalen i U21-EM. Keeper Joe Hart smiler i bakgrunnen. Foto: Bjørn Larsson Rosvall / EPA. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Anført av måljegeren Marcus Berg tok Sveriges U21-landslag seg greit gjennom gruppespillet.I semifinalen i U21-EM på hjemmebane startet det på verst tenkelig vis for svenskene.

Men etter å ha fått et mål i mot allerede i kampens første minutt, og senere ligget under med tre mål til pause, kom svenskene kraftig tilbake i andreomgang.

Ettertraktede Marcus Berg startet snuoperasjonen da han banket Sveriges første 3-1 etter 67 minutter.Kvarteret før slutt fulgte Ola Toivonen opp med et nydelig skrudd frispark, før Marcus Berg knallet inn Sveriges utligning, og med det sitt syvende mål i U21-EM.

Etter to målløse ekstraomganger ble svenskenes comebackglede imidlertid brutalt skudd ned.

James Milner misset på Englands første, det samme gjorde Marcus Berg for svenskene.

Keeper Joe Hart (!) ekspederte den neste straffen sikkert i mål, og derfra banket begge lagene inn mål etter mål.Men da Guillermo Molins skulle ta Sveriges femte straffe ble presset for stort.

- Jeg nølte ikke et sekund da jeg ble spurt om å ta straffen. Jeg bestemte meg på forhånd hvor jeg skulle sette den, så at målvakten tok en sjanse, og satte den så langt ut til andre siden som mulig, sier Molins til Aftenbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer