Ole Gunnar Solskjær

- Uakseptabelt alle andre steder

Det spekuleres voldsomt i engelske medier om Ole Gunnar Solskjærs (48) tid i Manchester United nærmer seg slutten. Samtidig lanseres det flere potensielle erstattere.

UNDER PRESS: Svake resultater gjør at Solskjær er under hardt press. Foto: AFP
UNDER PRESS: Svake resultater gjør at Solskjær er under hardt press. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ole Gunnar Solskjær er mildt sagt under press som Manchester United-manager. Men presset virker å være sterkere fra utsida enn fra innsida.

For ifølge flere medier sitter nordmannen fortsatt trygt gjennom den kommende landslagspausen.

- Tre dager etter derbynederlaget er det fortsatt ingen kontakt mellom Manchester United-styret og andre managere. Ingen samtaler. Solskjær støttes fortsatt av hoveddelen av styremedlemmene. Joel Glazer er den eneste som kan endre situasjonen, men det er fortsatt ingen signaler om det, skriver vanligvis velinformerte Fabrizio Romano på Twitter.

Lokalavisa Manchester Evening News mente at nordmannens jobb hang i en tynn tråd etter nederlaget i byderbyet. Nå skriver de at det forventes at Solskjær leder laget mot Watford om snaue to uker.

- Det har vært ganske stille etter tapet mot City og det samme etter ydmykelsen mot Liverpool. Det er ikke noen tvil om at det er noe alvorlig gærent der, sier TV 2-kommentator, Øyvind Alsaker, til Dagbladet.

- Kan redde mye av sesongen

The Athletic skriver at avtroppende United-sjef Ed Woodward ikke ønsker å sparke nordmannen som sin siste store avgjørelse i klubben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer