KLUBBJAKT: Kenneth Høies må ut på klubbjakt etter at keeperens korttidskontrakt med Elfsborg er over. En Tippeliga-retur er imidlertid uaktuelt. 
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
KLUBBJAKT: Kenneth Høies må ut på klubbjakt etter at keeperens korttidskontrakt med Elfsborg er over. En Tippeliga-retur er imidlertid uaktuelt. Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer

Uaktuelt med Tippeliga-retur for Høie

Korttidskontrakten med Elfsborg har gått ut.

Kenneth Høies må ut på klubbjakt etter at keeperens korttidskontrakt med Elfsborg er over.

Høie har spilt elleve kamper for Elfsborg etter at han skrev under en korttidskontrakt i mars. Nå er den danske målvakten Kevin Stuhr Ellegaard friskmeldt, og det gjør at Høie må finne seg en ny klubb, skriver VG.

- Kenneth har vist hvilken eminent keeper han er. Det han har gjort i Elfsborg har åpnet noen andre dører. Han blir ikke arbeidsledig, sier agent Stig Lillejord til avisen.

Ifølge VG har både svenske og danske klubber vist interesse for den tidligere Start-målvakten. En retur til norsk fotball er ikke aktuelt for 32-åringen.

- Det er ikke en aktuell problemstilling. Norske klubber hadde jo muligheten til å hente ham før han gikk til Elfsborg, sier Lillejord.

(NTB)