Uaktuelt med Tippeliga-retur for Høie

Korttidskontrakten med Elfsborg har gått ut.

KLUBBJAKT: Kenneth Høies må ut på klubbjakt etter at keeperens korttidskontrakt med Elfsborg er over. En Tippeliga-retur er imidlertid uaktuelt. 
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
KLUBBJAKT: Kenneth Høies må ut på klubbjakt etter at keeperens korttidskontrakt med Elfsborg er over. En Tippeliga-retur er imidlertid uaktuelt. Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer

Kenneth Høies må ut på klubbjakt etter at keeperens korttidskontrakt med Elfsborg er over.

Høie har spilt elleve kamper for Elfsborg etter at han skrev under en korttidskontrakt i mars. Nå er den danske målvakten Kevin Stuhr Ellegaard friskmeldt, og det gjør at Høie må finne seg en ny klubb, skriver VG.

- Kenneth har vist hvilken eminent keeper han er. Det han har gjort i Elfsborg har åpnet noen andre dører. Han blir ikke arbeidsledig, sier agent Stig Lillejord til avisen.

Ifølge VG har både svenske og danske klubber vist interesse for den tidligere Start-målvakten. En retur til norsk fotball er ikke aktuelt for 32-åringen.

- Det er ikke en aktuell problemstilling. Norske klubber hadde jo muligheten til å hente ham før han gikk til Elfsborg, sier Lillejord.

(NTB)