- Uaktuelt

Nils Arne Eggen avviser at han har lansert seg selv som landslagstrener sammen med Egil «Drillo» Olsen og skylder på klippingen i TV2.

- De er noen klippefantomer i TV2. Jeg kan bare si det jeg startet med å si til TV2 også, at per i dag er det uaktuelt at jeg skal være landslagstrener. Jeg brukte meg og Egil som et bilde, en metafor, sier Nils Arne Eggen til Dagbladet seint i går kveld.

Bomben

Tidligere på kvelden ble bomben sprengt i sportssendingen på TV2, hvor Eggen fortalte at han gjerne blir landslagssjef hvis han får med seg den tidligere suksesstreneren Egil «Drillo» Olsen.

- Det kunne kanskje vært en bra duo en gang i framtida, sa Eggen til TV2.

Men i går kveld kalte Eggen det hele en såpeboble som sprakk.

- Vi har ikke lansert oss selv som landslagstrenere, sier han.

Heller ikke Drillo var uvillig til å snakke om et landslagscomeback til TV2, men noen timer seinere er tonen en annen.

- Jeg vet ikke hva Nils Arne har sagt, og jeg stoler ikke på TV2. De er en gjeng kjeltringer, og er du ikke kjeltring når du begynner der, blir du det helt sikkert etter hvert, tordner Drillo.

Han innrømmer overfor Dagbladet at han og Eggen har snakket om å ta over et lag sammen, men at det bare har vært snakk om klubbnivå.

- Tidligere har jeg sagt nei til å overta landslaget. Det står jeg ved fortsatt, sier han.

Noe å bidra med

Men ingen av dem sier definitivt nei til landslaget.

- Jeg vil ikke si noe klart før jeg har snakket med Nils Arne. Men han har skrudd av mobilen sin, så jeg får ikke tak i ham, sier Drillo.

- Hva som skjer i juli neste år vet ingen, både jeg og Egil er opptatt av norsk fotballs framgang, og begge har fortsatt noe å bidra med. Men utgangspunktet er at per i dag er det ikke aktuelt.

- Men er det realistisk at to fotballpersonligheter som dere hadde klart å samarbeide?

- Det ville vært helt uproblematisk, mener Eggen.