Du leser nå Dagbladet Pluss

- Uansett om jeg har vært ti, tolv, sytten, atten eller tjue år gammel har jeg alltid vært like nervøs

Henrik (20) klar for alpinsirkuset igjen.

STARTKLAR: I helga er alpinsirkuset i gang igjen. Kanskje med Henrik Kristoffersen i en hovedrolle, Foto: Bjørn Langsem
STARTKLAR: I helga er alpinsirkuset i gang igjen. Kanskje med Henrik Kristoffersen i en hovedrolle, Foto: Bjørn LangsemVis mer

SÖLDEN (Dagbladet): Det er ikke så mange som husker det som skjedde i Kranjska Gora i Slovenia den 11. mars 2012. Sannsynligvis er det svenske André Myhrer som husker dagen best, siden det var akkurat han som vant verdenscuprennet i slalåm den dagen i Kranjska Gora.

I det samme rennet debuterte det en 17 år gammel nordmann ved navn Henrik Kristoffersen. Av alle som kom seg ned løypa den dagen, kom Henrik nest sist. Akkurat det var ikke noen som helst slags indikasjon på hva slags format denne unge slalåmkjøreren fra Rælingen i Norge var. Snarere tvert imot.

- Jeg tror jeg var 25 hundredeler fra å kvale til andreomgang der, og var jævlig skuffa. Men det var jo en første smakebit på noe nytt, så sånn sett var det jo nyttig. Jeg kunne ha kjørt verdenscuprenn før det også, men jeg valgte å vente. Det tror jeg bare var bra, fordi det er altfor mange som tenker altfor kort framover, sier Henrik til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.