Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uavgjort for Berge i europacupdebuten

Seieren glapp i siste minutt.

FIKK HALVTIME I EUROPACUPDEBUTEN: Genk-spiller Sander Berge, her fra tida i Vålerenga, fikk en drøy halvtime i sin europacupdebut, torsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FIKK HALVTIME I EUROPACUPDEBUTEN: Genk-spiller Sander Berge, her fra tida i Vålerenga, fikk en drøy halvtime i sin europacupdebut, torsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Genk-innbytter Sander Berge fikk en snau halvtime på banen da seieren glapp i siste minutt mot Astra Giugiu i den første 16-delsfinalen i europaligaen.

Den norske 19-åringen debuterte for Genk i januar og fikk torsdag sine første minutter for den belgiske klubben i europacupsammenheng. Berge erstattet Bennard Kumordzi på stillingen 1-1 i det 64. minutt i Romania.

Sju minutter før slutt scoret Leandro Trossard det som kan vise seg å bli et meget viktig bortemål for Genk, men seier holdt det ikke til. Astra utlignet i det 90. minutt til 2-2.

Jonas Svensson var ikke i troppen til AZ Alkmaar mot Lyon som følge av et brått dødsfall i familien. Den tidligere Rosenborg-backen har reist hjem til Norge for å være sammen med familien i Verdal.

Uten Svensson tapte AZ 1-4 for Lyon. Alexandre Lacazette scoret to av målene for franskmennene, Lucas Tousart og Jordan Ferri scoret de to andre. Dermed skal det mye til for at nederlenderne tar seg videre.

Tarik Elyounoussi var heller ikke i aksjon for sitt Olympiakos. Nordmannen var ikke i troppen mot Osmanlispor. Kampen endte 0-0.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling