Uavgjort for Carew

John Carew og Valencia har et flott utgangspunkt etter 1-1 i første kvartfinale i UEFA-cupen mot Inter på San Siro torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Resultatet hadde Valencia mest grunn til å juble for. Topplaget i serie A, Inter, ga bort sin 1-0-ledelse selv om Valencia måtte spille med en mann mindre den siste halvtimen.

John Carew fikk spille de første 63 minuttene for Valencia. Da ledet Inter 1-0 etter scoring av Marco Materazzi etter 52 minutter. Valencia spilte med 10 mann etter at Kily Gonzales var blitt utvist etter et stygt sammenstøt med Inters Mohammed Kallon.

En midtbanespiller av banen, og Valencia byttet inn Angulo for Carew. Kun to minutter etter byttet utlignet Valencia ved Francisco Rufete.

Inter presset på for seieren, men også Valencia hadde sine sjanser. Ni minutter før slutt hadde Roberto Ayala en heading som ble glimrende reddet.

John Carew viste lovende takter allerede i kampens åpningsminutter. Etter ett minutt vant han corner for Valencia. Minuttet senere var han frampå igjen, men Inter-keeper Alberto Fontana var raskt ute og forhindret nordmannen. Minuttet senere var Carew på ny en trussel mot hjemmelaget, men avslutningen ble for dårlig.

Valencia var best best før pause, og hadde fortjent scoring. Men etter utvisningen av Kily Gonzales må laget være storfornøyd med 1-1 foran returmøtet i Spania.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer