Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uavgjort for Hansvoll i comebacket

Men nordmannen burde ha vunnet mot dansken i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KØBENHAVN/OSLO (Dagbladet.no): Den norske proffbokseren Thomas Hansvoll gjorde i kveld comeback i bokseringen, i Danmark.

Tre år etter sin forrige kamp, klarte 32-åringen uavgjort mot danske Johny Jensen i kampen om den nordiske tittelen i cruiservekt.

- Jeg er skuffet over at jeg ikke slår ham ut, men kanskje er det ikke noen grunn til å være så skuffet. Jeg viste iallfall at jeg fortsatt har det inne, sier Thomas Hansvoll til Dagbladet.

- En ting er i alle fall klart: Hansvoll is back, tilla han i samtale med NTB etter kampen.

Avventende start
Men fra start virker nordmannen avventende, og han slo litt for lite til å skape problemer for Jensen.

- Gjør noe! ropte støtteapparatet fra hjørnet hans, men beskjeden virket ikke å nå fram.

Ikke før i fjerde runde, for fra da av var Hansvoll den klart mest offensive bokseren.

Jensen ble mer og mer klengete og mindre og mindre interessert i å slå, og mot slutten av flere av rundene virket han svært sliten, om ikke rystet.

Gikk for knock out

GODT COMEBACK: Thomas Hansvoll klarte uavgjort i comebackkampen mot danske Johny Jensen i København i kveld. Foto: LARS MØLLER/SCANPIX
GODT COMEBACK: Thomas Hansvoll klarte uavgjort i comebackkampen mot danske Johny Jensen i København i kveld. Foto: LARS MØLLER/SCANPIX Vis mer

Hansvolls mål og største mulighet, var å vinne kampen på knock out, men da åttende og siste runde var over, sto begge utøverne oppreist.

- Jeg burde ha slått ham ut, men jeg mangler litt på både slagstyrke og frekvens. Antakelig trenger jeg bare flere kamper, sier Hansvoll minutter etter kampslutt.

Før han fikk resultatet, virket comeback-bokseren likevel fornøyd. Det har han god grunn til å være, for han var antakelig den sterkeste bokseren i denne kampen.

Men ingen av de tre danske dommerne var ikke enige i det - én mente sågar at Jensen burde utropes til vinner.

De to andre gikk derimot for uavgjort, og dermed blir dette det offisielle resultatet i Hansvoll tilbakekomstkamp i bokseringen.

PS: Tidligere i kveld tapte Geir Inge Jørgensen sin tittelkamp i junior weltervekt-klassen. Også Jørgensen var oppe mot en danske, Martin Kristjansen, og Jørgensen var mildt sagt lite fornøyd med dommernes innsats etter kampen.

Si din mening:

•Hvor god var comeback-kampen til Thomas Hansvoll?

image: Uavgjort for Hansvoll i comebacket

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!