SPILTE UAVGJORT: Mohammed Abdellaoue spilte hele kampen mot Nürnberg i kveld. Kampen endte 2-2. Dette bildet er tatt fra en tidligere kamp. Foto: EPA/PETER STEFFEN
SPILTE UAVGJORT: Mohammed Abdellaoue spilte hele kampen mot Nürnberg i kveld. Kampen endte 2-2. Dette bildet er tatt fra en tidligere kamp. Foto: EPA/PETER STEFFENVis mer

Uavgjort for Moas Hannover

Har fem bortekamper på rad uten seier.

Mohammed Abdellaoue spilte hele kampen for Hannover i Bundesliga søndag. Det ble 2-2 borte mot Nürnberg etter at vertene utlignet på overtid.

«Moa» har bare seks ligamål denne sesongen. Han måtte notere en ny null denne gangen, men den norske landslagsspissen hadde målgivende på 1-2-scoringen.

Hannover ledet to ganger etter mål av Szabolcs Hüzsti og Didier Ya Konan. Nürnbergs scoringer kom ved Timm Klose og Sebastian Polter. Sistnevnte ble helt med sitt mål godt inn i tilleggstiden.

- Dette skulle vært en borteseier, vår første på tre måneder, men i stedet sitter vi her med ett poeng. Det er ikke nok, klaget Hannover-trener Mirko Slomka.

Han så utligningen fra tribuneplass, dit han var forvist for protester.

Hannover hadde tapt sine fem siste bortekamper og greide iallfall å bryte den rekken, men også hjemmelagets trener Michael Wiesinger var enig i at det burde blitt en borteseier søndag.

- Vi er lykkelige over ett poeng. Vi viste moral ved å komme tilbake, sa han.

I søndagens andre kamp vant Stuttgart 1-0 borte mot Hoffenheim takket være en tidlig scoring av Martin Harnik.

Stuttgart var klart best og brøt en rekke på fem strake tap som hadde ført laget ned i tabellens bunnsjikt. Hoffenheim, som har bare en seier på sine 12 siste kamper, er tredje sist og har nå 10 poeng opp til siste lag på trygg plass.

For Hoffenheim, Augsburg og Greuther Fürth ser det i øyeblikket ut som innspurten blir en kamp om hvem av dem som havner på kvalifiseringsplass og hvilke to som rykker rett ned. Fire poeng skiller mellom dem.

(NTB)