TOK FØRINGEN: Norwich tok føringen på Portman Road, men det holdt bare til uavgjort. Foto: Scanpix
TOK FØRINGEN: Norwich tok føringen på Portman Road, men det holdt bare til uavgjort. Foto: ScanpixVis mer

Uavgjort for Parr og Tettey i første opprykkssemifinale

Ipswich-Norwich.

• Ipswich - Norwich 1-1

(Dagbladet): Ipswich og Norwich møttes i dag til derbyet «The Old Farm». De bitre rivalene møttes i play off-semifinalen om opprykk til Premier League.

Den første av to kamper endte uavgjort, og dermed står lagene likt foran neste oppgjør om ei uke.

- Vi er selvfølgelig litt skuffet over at vi slapp inn det målet rett før pause. Men det blir spennende nå. Jeg synes ikke vi er favoritter neste uke. Når det er to lag som går såpass inn for det, er det ingen kamp som er enkelt. Nå står det på den siste kampen, sier Ipswich-spiller Paul Anderson til BBC.

Stor Tettey-sjanse Alexander Tettey var på banen fra start for Norwich, mens Jonathan Parr startet kampen på benken.

De blå åpnet friskest, og hadde etter bare sju minutter en kjempemulighet som kunne gitt dem ledelsen i oppgjøret. Det ved en dobbeltsjanse signer Freddy Sears og Luke Varney, som ingen av dem klarte å overliste keeper John Ruddy.

Men Norwich spilte seg inn i kampen, og etter drøyt 20 minutter fikk de sin største sjanse signert Alexander Tettey. Han forsøkte seg med et skudd fra 16 meter, men ballen gikk i stolpen og ut.

Fem minutter før pause satt den endelig for Norwich. Ballen ble lagt perfekt inn i feltet til Jonathan Howson, som enkelt kunne bredside ballen i mål.

Parr-innhopp Men det gikk ikke lenge før Ipswich kunne utlikne på hjemmebane. Etter at Ruddy måtte gi en retur på et forsøk fra de blåkledde, dukket innbytter Paul Anderson opp og satte ballen i mål.

Men Norwich ga ikke opp, og i de siste minuttene før pause satte lagene opp et voldsomt tempo. Norwich fortsatte å ha et knapt overtak også i andre omgang. Men nettkjenning ble det ikke.

Med 15 minutter igjen å spille fikk også Jonathan Parr komme på banen.

Returoppgjøret spilles om ei uke.

SCORET: Paul Anderson.
SCORET: Paul Anderson. Vis mer