Uavgjort for Roma

John Carew fikk spille de siste minuttene da Roma spilte uavgjort 1-1 i det utsatte byderbyet mot Lazio.

Carew kom inn for en utmattet Antonio Cassano tre minutter før full tid, men hadde ikke tid til å utrette noe selv om Lazio da spilte med ti mann etter utvisningen av Fabio Liverani.

Kampen skulle vært spilt for en måned siden, men ble da avlyst etter at tilskuere spredte et rykte om at et barn var kjørt i hjel av en politibil utenfor stadion. Stemningen på stadion ble så eksplosiv at spillerne ikke våget å spille, og dommeren valgte å avlyse.

Onsdag ga 51.000 tilskuere klarsignal for sine favoritter, men Milan endte opp som kveldens store vinner. Både Roma og Lazio trengte seier, men ingen av dem fikk det.

Bernardo Corradi ga Lazio ledelsen fem minutter før sidebytte, men Francesco Totti utlignet på straffespark i det 61. minutt etter at Corradi handset.

Begge lag skapte store sjanser i jakten på seier. Totti sendte et frispark i tverrliggeren i det 71. minutt, mens Paolo Negro nikket i stolpen for Lazio i det 76. minutt. Lazio-keeper Angelo Peruzzi hadde flere strålende redninger.

Serieleder Milan er åtte poeng foran Roma når begge lag har fire kamper igjen av spille. Trofeet havner nok i Milano.

Roma økte til fire poengs forsprang på Juventus i kampen om 2. plassen som gir automatisk mesterligaplass, mens Lazio må se at Inter fortsatt er poenget foran i kampen om 4. plassen som gir kvalifiseringsspill til mesterligaen.

(NTB)