Uavgjort for Shampo

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus-Tampa Bay 2-2. Espen Knutsen noterte ikke poeng da Columbus spilte uavgjort mot NHLs eneste ubeseirete lag i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tampa Bay har overrasket stort denne sesongen og har ennå ikke tapt etter seks spilte kamper. Men i natt måtte det en stygg tabbe til fra Columbus-keeper Marc Denis.

For Columbus var best og tok ledelsen etter bare to minutter da Geoff Sanderson lurte bort en forsvarer og plasserte pucken mellom beina på Lightning-keeper Nikolai Khabibulin.

Men han gir Shampos rekke, som også inkluderte Ray Whitney og David Vyborny, mye av æren.

- Espo, Whit og Dave holdt pucken dypt i sonen hele det foregående byttet, og da jeg kom på isen var det kort vei til mål, sier Sanderson til Fox Sports.

Bommet

Sanderson fikset også 2-0 i overtall etter drøyt åtte minutter. Denne gangen styrte han inn en nydelig pasning fra Andrew Cassels.

Shampo var ikke på isen ved noen av Sandersons fulltreffere, men var involvert da Martin St. Louis reduserte ett minutt før første periodepause.

Pucken spratt diagonalt mot bakre stolpe der Shampo og St. Louis kom i fart. Espen prøvde å slå bort pucken men bommet, og 175 cm høye St. Louis backhandet inn scoringa fra spiss vinkel med nordmannen på slep.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer