Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uavgjort for Svennis

Sven-Göran Eriksson har ingen grunn til å gråte etter vennskapskampen mellom hjemlandet og landslaget han er trener for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensken har hatt en fantastisk start på sin karriere med det engelske landslaget. Lørdag ble det 1-1 i den meget spesielle landskampen mot hjemlandet Sverige.

England håpet å reise seg etter den skuffende 2-2-kampen mot Hellas, som nesten kostet dem VM-plassen. Og engelskmennene fikk en kjempestart da David Beckham satte inn 1-0 etter 27 minutter på straffespark.

Trevor Sinclair var helt alene med den svenske målvakten da han bommet i avslutningsøyeblikket. Utrolig nok pekte dommeren på straffemerket, og Beckham var sikkerheten selv på sin hjemmebane Old Trafford.

Men Sverige ga ikke opp, og Håkan Mild utlignet like før sidebytte da han fulgte opp en frisparkretur fra England-keeper Nigel Martyn.

Etter pause presset vertene på for seiersmålet, men svenskene holdt unna. Michael Owen spilte ikke, trass i at han var regnet kampdyktig av legene.

(NTB)

FØLGER MED: Kanskje hadde Sven-Göran Eriksson litt delte følelser under dagens vennskapskamp mot Sverige.
Hele Norges coronakart