Champions League

Uavgjort for Uniteds ungutter

Et reservepreget Manchester United spilte uavgjort mot Young Boys.

DRØMMESTART: Manchester Uniteds Mason Greenwood (til høyre) feirer 1-0-målet sammen med Anthony Elanga etter kun ni minutter. Foto: Martin Rickett / PA / NTB
DRØMMESTART: Manchester Uniteds Mason Greenwood (til høyre) feirer 1-0-målet sammen med Anthony Elanga etter kun ni minutter. Foto: Martin Rickett / PA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - Young Boys 1-1 (1-1)

Manchester United fikk en drømmestart på Old Trafford, da Mason Greenwood allerede etter ni minutter kunne banke inn 1-0 på «drømmenes teater» med et praktfullt volleyskudd.

Resultatet så lenge ut til å holde seg inn til pause, og hjemmelaget hadde flere ganger muligheten til å øke ledelsen, men etter 42 minutter var det de sveitsiske gjestene som i stedet skulle utlikne.

Scoringen kom etter en fryktelig feilpasning av Donny van de Beek til Fabian Rieder, som plasserte ballen sikkert bak United-keeper Dean Henderson fra rundt 20 meter.

Presset på

Utover i den andre omgangen så det i starten ut til at United skulle fortsette trykket fra første omgangen, men etter en drøy time tok gjestene fra Sveits over spillet.

Selv om sveitserne domnierte resten av kampen, klarte de likevel aldri å få ballen mellom stengene og kampen endte dermed uavgjort.

Fasit for United etter gruppespillet er tre seire, to uavgjort og ett tap.

Sparte flere av stjernene

Allerede før kveldens kamp var det klart at Manchester United var klar for sluttspillet i turneringen som gruppevinner.

Manager Ralf Ragnick valgte derfor å spare flere av de store stjernene, og klubbens superstjerner Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford og Anthony Martial var ikke engang i troppen.

- Jeg bestemte meg for to dager siden at vi skulle gi så mange som mulig sjansen i denne kampen, så vi hvile de andre, sa Ragnick før kampen.

Med en drøy halvtime igjen å spille valgte manageren å gi Tom Heaton sin Manchester-debut.

Kamp utsatt

I den andre kampen i gruppe F mellom Atalanta og Villareal fikk man aldri noe resultat onsdag kveld. Årsaken var et heftig snøvær, som preger Bergamo onsdag kveld.

Kampen ble opprinnelig utsatt i 20 minutter, men ikke lenge etterpå kom nyheten om at kampen var utsatt til torsdag. Klokkeslettet for kampen er foreløpig ikke fastsatt.

UTSATT: Kveldens kamp mellom Atalanta og Villareal ble utsatt på grunn av snøvær. Foto: SpadaLaPresse / AP / NTB
UTSATT: Kveldens kamp mellom Atalanta og Villareal ble utsatt på grunn av snøvær. Foto: SpadaLaPresse / AP / NTB Vis mer

Det er ikke klart om det er Villareal eller Atalanta som slår følge med de røde djevlene fra gruppe F.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer