Uavgjort godt nok

Stabæk og Fredrikstad leverte en nervethriller på Nadderud. Der begge sto igjen som knappe vinnere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Stabæk-Fredrikstad 1-1): I en uhyre viktig kamp i bunnstriden var Stabæk det førende laget. Landslagskaptein Martin Andresen fulgte opp den gode innsats fra Bergen forrige uke og leverte nok en bunnsolid kamp.

Men om Andresen var god, kan man ikke si det samme om Stabæk-forsvaret. I hvert fall i første omgang sviktet det ved flere anledninger. FFKs lynraske spiss, Bian West, avslørte både tempoproblemer og en generell uvilje mot å rydde opp i farlig rot.

Det var også West som åpnet nervekampen på Nadderud.

Drømmescoring

En lang ball ble slått blindt mot West, men selv om tre Stabæk-forsvarere hadde mulighet til å klarere, ble det bare rot. Og da dukket West opp og satte enkelt inn 1-0.

Utgangspunktet foran kampen var en nedrykksthriller verdig. Fredrikstad lå på direkte nedrykk med 21 poeng. Stabæk på den siste sikre plassen med 22. Et tap i dagens kamp, ville vært et sjumilssteg mot Mandalskameratene og 1. divisjon for bæringene.

Men Stabæk tok seg kraftig sammen og kastet mye framover for å få utlikningen. Selv om West stadig var skummelt frampå, så var det i motsatt ende målet kom. Og for et mål!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer