Uavgjort i dødens gruppe

Bayern München- Manchester United 2- 2. En tabbe av Peter Schmeichel i siste spilleminutt ødela den helt store München-festen for Manchester United. Men de berget i land ett poeng uten norsk hjelp.

For andre gang denne sesongen fikk Teddy Sheringham tillit på topp - istede for Ole Gunnar Solskjær. Og United-manager Alex Ferguson foretrakk Gary Neville framfor Henning Berg i midtforsvaret.

Og nordmennene ble sittende på benken i 90 minutter - sammen med Andy Cole - mens United kjempet seg til ett viktig bortepoeng i dødens mesterligagruppe.
Men det kunne blitt tre i Manchester Uniteds aller første kamp i München. Om ikke den danske super-keeperen hadde fomlet i feltet i siste spilleminutt.

Dermed har Fergusons gutter rotet bort fire poeng i Mesterliga-åpningen.

Det begynte dårlig for United. Etter elleve miutter spilte Bayern München five-a-side gjennom det britiske forsvaret, og brasilianeren Giovane Elber satte inn 1- 0 fra kort hold. Et mål som luktet svakt av offside.

Da sendte Ferguson Ole Gunnar Solskjær og Andy Cole til oppvarming.

Men United trengte ikke spisshjelp. For etter en halvtime dukket Dwight York opp på bakerste stolpe og sendte et David Beckham-innlegg videre i mål.

Og; fire minutter etter pause utnyttet Paul Scholes en veldig glipp i Bayern-forsvaret og forfulgte en enkel ball helt inn.

Da så regnværskvelden lys ut for United. Og det var den helt til siste spilleminutt. Da rotet Peter Schmeichel seg ut i et overbefolket sekstenmeter-landskap der han ikke hadde noe å bestille. Giovane Elber takket, og sørget for at Bayern Münchens mesterliga-åpning fikk et litt mer anstendig preg.

  • Kampen i München startet med ett minutts stillhet til minne om flyulykken for førti år siden.