Uavgjort i fartsfylt Rogalands-derby

FK Haugesund berget ett poeng mot Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND (Dagbladet): Det endte 1-1 og dermed med ett poeng til hvert av lagene da Haugesund og Viking barket sammen i kveldens Rogalands-derby. 

Det gjør at Aalesund beholder Tippeligaens bronseplass, på bedre målforskjell enn Viking. Haugesund følger på poenget bak, i den utrolig spennende kampen om tredjeplassen.

Mye på spill Arabere mot siddiser. Sild mot olje. Hvitt mot blått. Motsetningene var mange da FK Haugesund og Viking barket sammen til kveldens rogalandsoppgjør. I tillegg til ære og skryterettigheter, sto tre uhyre viktige poeng i kampen om tredjeplassen på spill. 

Mens supporterkrigen startet tidligere i uka, var det i kveld tid for Christian Gytkjær, Rune Almenning Jarstein og resten av de respektive lags spillere til å vise hvem som er Rogalands beste lag. 

Det ga utslag i 22 heltente spillere fra start. Bare to minutter etter at dommer Trond Ivar Døvle blåste i gang oppgjøret, hadde kamplederen allerede slått ned på tre forseelser.

I Tippeliga-sammenheng hadde ikke Viking vunnet borte mot Haugesund siden 1998, og det var hjemmelaget som tok kommandoen fra start også i kveld. Allerede etter syv minutter ga det tellende resultat i målprotokollen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer