Uavgjort i hatoppgjør

Det så ut til å gå mot VIF-seier da Lillestrøms Pål Strand smalt ballen i krysset på overtid i en knallhard og vakker fotballkamp. Dagbladet.no fulgte tippeligaen direkte! Se høydepunktene fra kampen på web-tv

Det ble mye knuffing, harde taklinger og blodig da VIF møtte LSK på Ullevål i kveld. Hjemmelaget ledet det meste av kampen, men bare med ett mål. Og like før dommeren blåste av kampen lå Kanarifuglene på til 1-1. Pål Strand fikset den jobben, med et nydelig skudd nesten helt opp i hjørnet av VIF-buret. Det hele startet med en lekker fint og helspark av Lillestrøms nye tyske juvel, Uwe Rösler.

Fra i dag startet Dagbladet.no med direkteoverføringer av kamper i Tippeligaen og Cupen på Dagbladet.no. Dette er i samarbeid med TV 2, NRK og Icanal, som distribuerer levende bilder direkte fra alle kampene i Tippeligaen. Får du ikke sett kampen direkte, kan du se den i opptak eller bare høydepunktene fra kampene.

Du kan velge mellom forskjellige abonnementstyper. Ønsker du bare å se en bestemt kamp kan du kjøpe en kampbillett til 30 kroner. Vil du følge med på flere kamper i en runde er det også mulig. Du kan også kjøpe en ukesbillett eller et sesongkort.

Se høydepunktene fra kampen mellom Vålerenga og Lillestrøm på web-tv