Uavgjort i Mancinis Inter-comeback

Slik gikk dagens Serie A-kamper.

UAVGJORT: Milan og Inter spilte 1-1 da Roberto Mancini gjorde comeback som Inter-trener søndag kveld. Foto: AP Photo/Antonio Calanni
UAVGJORT: Milan og Inter spilte 1-1 da Roberto Mancini gjorde comeback som Inter-trener søndag kveld. Foto: AP Photo/Antonio Calanni Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Milan og Inter spilte 1-1 da Roberto Mancini gjorde comeback som Inter-trener søndag kveld.

Mancini, som forlot Inter i 2008, var søndag tilbake i klubben etter å ha ledet Manchester City og Galatasaray de siste årene. Og rammen for returen kunne knapt ha vært bedre.

Men Mancini måtte se at det var erkerival Milan som tok ledelsen. Jeremy Menez bredsidet et innlegg i mål på volley da 23 minutter var spilt.

Inter fikk sin utligning da timen var spilt. Midtbanespilleren Joel Obi skjøt ballen lavt i mål fra like utenfor straffefeltet. 1-1 skulle vise seg å også bli sluttresultatet, selv om begge lag hadde muligheter til å sikre seg seieren.

Både Milan og Inter har skuffet så langt i sesongen. Milano-lagene er plassert på henholdsvis 7.- og 9.-plass etter tolv kamper.

Napoli snublet Serietreer Napoli henger langt bak tetduoen i Serie A etter å ha spilt 3-3 hjemme mot Cagliari tidligere søndag. De to topplagene Juventus og Roma noterte seg for hver sin borteseier tidligere i helgen. Dermed var bare tre poeng godt nok for Napoli.

Det så lyst ut da mål av Gonzalo Higuaín og Gökhan Inler sørget for at laget ledet 2-0 da halvtimen var spilt. Men Víctor Ibarbo og Diego Farias sørget med hvert sitt mål for at lagene var like langt rett etter pause.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer