Uavgjort i semifinalen

Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy scoret målene for Manchester United, men det holdt bare til uavgjort 2-2 på Old Trafford. Dagbladet.no fulgte Champions League og Premier League direkte.

Nå kan det tyske laget klare seg med 0-0 i returoppgjøret på hjemmebane neste uke. Og som om ikke det var nok, fikk United plusset på sin allerede lange skadeliste. Gary Neville ble båret av banen i første omgang og kjørt til sykehuset.

- Han har brukket det samme beinet i foten som David Beckham. Det er ikke til å tro. De deler nok rom for ofte, sa en oppgitt Alex Ferguson etter kampen.

Åtte minutter før slutt forlot også Paul Scholes banen haltende. Da var det en trøst for United-fansen at han ble erstattet av Roy Keane, som så ut til ikke å være plaget av skaden som har holdt ham ute de siste ukene.

Solskjærs etterlengtede jubileumsmål kom kanskje heller ikke på måten han hadde drømt om. I mange europeiske serier ville det bli tt regnet som selvmål, men UEFA opererte med Solskjær som scorer av Manchester Uniteds første mål onsdag. Så da, så.

Solskjær skulle kline til på et innlegg fra Ruud van Nistelrooy, men bommet på ballen, som spratt via standbeinet hans innom en tysk forsvarer og i mål.

1-0 til United etter en snau halvtime - og laget så ut til å være på vei mot en grei hjemmeseier.

Men Leverkusen har en mann som heter Michael Ballack. Han scoret to i kvartfinalen mot Liverpool, og er en luring til å snike seg i scoringsposisjon fra sin midtbaneplass. Et kvarter ut i andre omgang kom han snikende igjen, og satte ballen enkelt i mål på et innlegg.

United var ikke ferdige for dagen. Ruud van Nistelrooy var tydeligvis litt sjalu på Solskjærs mål, og satte av gårde på et raid som førte til at Leverkusens ikke spesielt taklingssterke brasilianer Ze Roberto måtte felle ham. Straffen satte nederlenderen enkelt i mål selv.

Men Leverkusen har en luring til. Oliver Neuville heter han, og han var kommet inn fra reservebenken. Han plasserte seg i feltet, og ble først dratt ned av Laurent Blanc i scoringsposisjon. Neuville kom seg opp igjen, ballen kom tilbake, og han utlignet til 2-2.

Flere mål ble det ikke og Leverkusen jublet da dommeren blåste av kampen. mens United-spillerne visste at de har en vanskelig jobb foran seg neste uke.

- Vi er fortsatt med. Resultatet i dag var greit. De var bedre enn oss i 2. omgang. Men vi er gode på bortebane også, sa en optimistisk Ferguson.

MED KRYKKE:David Beckham så kampen fra sidelinja.