Uavgjort i toppmøtet

Rosenborg og Viking spilte 1-1 på Lerkendal. Det betyr at Lillestrøm passerer begge lag og topper tabellen. Roar Strand ga Rosenborg en tidlig ledelse, men Erik Fuglestad utliknet på straffe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborg hadde stort overtak gjennom det meste av kampen, men trønderne klarte ikke å avgjøre til sin fordel. Dermed spilte de sin femte kamp på rad uten seier. For Viking var det fjerde kamp uten tre poeng.

- Vi har ikke den rette flaksen for tida. Det var urettferdig at vi ikke fikk tre poeng i dag, men det er symptomatisk for det vi har prestert i det siste, mente Rosenborgs Bent Skammelsrud.

RBK-trener Nils Arne Eggen var likevel ikke misfornøyd med spillet som ble prestert:

- En kamp vi førte fra start til mål, og vi presterte mye bra spill. Men vi var verken dyktige eller heldige nok til å få ballen i mål - selv om vi hadde nok sjanser til å avgjøre kampen, sa han til TV2 rett etter kampslutt.

Viking-trener Benny Lennartsson var fornøyd med at Viking fikk med seg et poeng tilbake til Stavanger.

- Årsaken til Rosenborg-dominansen var at vi var for upresise i pasningsspillet. Spillerne ga fra seg ballen for tidlig og for lett, og vi ble liggende bakpå. Jeg synes ikke Rosenborg kom til så veldig mange sjanser i forhold til dominansen de hadde i banespillet, mente svensken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer