Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uavgjort i vin-feltet

De offisielle klubb-vinene for Manchester United og Liverpool med klubbenes logo på etiketten kan nå kjøpes på Polet. Alle fire vinene kommer fra Pays d'Oc i Sør-Frankrike. Vi har foretatt en kjapp prøvesmaking og konstatert at etikettene er viktigere enn innholdet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 34725 Manchester United Football Club Chardonnay 1996 (kr.98,50)Ren og frisk vin med OK fylde og fruktighet, ettersmaken holder akkurat til avspark.

 34722 Liverpool Football Club Chardonnay 1996 (kr.98,50) Ikke så frisk, noe mer krydret (eikefat?), men virker flatere og mangler fruktighet.

 34723 Liverpool Football Club Merlot 1995 (kr.98,50)Blodferskt bærpreg, lovende duft, men smaken er mager med en tørr bitterhet i ettersmaken.

 34724 Manchester United Football Club Cabernet Sauvignon 1995 (kr.98,50)Tørr og stram i stilen, mangler sjarm, nærmest en straff(e). Det er nok greiere å drikke øl til fotballkampen som før, og la disse flaskene stå på hylla til pynt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!