Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uavgjort mellom Johnsen og Olsen

Frode Olsen og Espen Johnsen mente duellen mellom dem endte uavgjort. Selv om Olsen slapp inn tre mål mer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRONDHEIM (Dagbladet): - Det er urettferdig å sammenlikne. Vi er et mye bedre lag enn Viking. Frode hadde et par bra redninger, sier Espen Johnsen.

Olsen er enig.

- Duellen endte uavgjort. Hva kunne jeg egentlig gjøre? Når Brattbakk og Storflor får stå alene og sikte på 10-12 meter. Da er det vanskelig, sier Olsen, som slakter Vikings innsats i kampen.

- Det må være lov å forvente at vi løper, og kriger mer enn vi gjør i starten. RBK er gode, men vi må stå opp. Jeg aner ikke hva som er galt.

Olsen og Johnsen pratet mye sammen både før og etter kampen.

- Vi er kamerater. Frode er en fin fyr som er bra å omgås med. Det er viktig at vi kan være med og bygge hverandre opp på landslaget. Uansett hvem som står, så er det viktigste at Norge vinner, sier Johnsen, som mener det ikke er like nødvendid met et klart førstevalg på landslaget.

- I klubblaget er det viktig. På landslaget må man tåle konkurranse. Hele veien.

De to landslagsalternativene hadde også et internt veddemål før kampen. Men ingen ville røpe utfallet, eller hva det gjaldt.

- For å si det sånn. Den duellen var vel den eneste som virkelig endte uavgjort her i kveld, ler Olsen.

VEDDEMÅL: Espen Johnsen (t.h) gikk seirende ut av kampen, men hevdet at veddemålet med Frode Olsen endte uavgjort.<!--/BTEK0-->