Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uavgjort på Elland Road

Robbie Fowler ga Leeds ledelsen, mens Robert Pires utliknet for Arsenal i toppoppgjøret på Elland Road. Resultatet ble 1-1 etter en sjansefattig andreomgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spilt tidligere i dag:

Chelsea-West Ham 5-1. Robbie Fowler ga Leeds en tidlig ledelse etter innlegg fra Jason Wilcox. Dette var Fowlers sjuende mål på ni ligakamper siden overgangen fra Liverpool i slutten av november.

Leeds beholdt ledelsen helt til overtid i første omgang. Da satte Robert Pires i gang et angrep midt på banen. Han spilte til Dennis Bergkamp og gikk på et løp selv Leo ville vært stolt av.

Bergkamp spilte ballen mot Thierry Henry, som bare slapp ballen mellom beina sine. Dermed var Robert Pires alene gjennom med Nigel Martyn og dundret ballen opp i det nærmeste krysset.

Andre omgang kom aldri i nærheten av den første hva gjaldt underholdning.

Poengdeling var rettferdig nok, og begge lag er fortsatt med for fullt i tittelkampen. Leeds er tre poeng bak Manchester United, mens Arsenal har ett poeng mindre enn Leeds, men de har en kamp til gode på de andre lagene i toppen av tabellen.

Dagens kamp ble heller aldri så stygg som man kunne fryktet mellom de to lagene som har samlet flest kort i Premier League denne sesongen. Arsenal fikk to gule (Cole og Pires), mens bare Seth Johnson havnet i dommerens bok for hjemmelaget.

TØFT:</B> Oppgjøret mellom Leeds og Arsenal ble tøft, men ikke spesielt stygt. Her er det Danny Mills som stopper Thierry Henry. Mills klarte seg uten kort i dag, mens Henry svingte mellom det geniale og det håpløse.
Hele Norges coronakart