Uavgjort uten Soma

LONDON (Dagbladet): Charlton- West Ham 1- 1. Paolo Di Canio med en perle i Øst-London-derbyet i går kveld. Der Ragnvald Soma (21) ikke fikk en knalldebut for West Ham.

Årsak: Manager Harry Redknapp vil spare nordmannen til helga. Når Manchester United står på cupmenyen.

For West Ham-manager Harry Redknapp har sett at Soma fortsatt har litt igjen før han er i Premier League-form.

- Men Soma er en spiller for framtida som kan bli veldig god, skrøt Redknapp etter 1- 1 borte mot Charlton.

Og Soma kan glede seg til å spille på et spennende Hammers-lag. Som trenger et ung klippe fra Jæren bak. Forover har de merkevarer:

  • Joe Cole regnes som kanskje et av de aller største balltalentene England har fostret siden Trevor Francis. I går var Englands nye landslagssjef Sven-Göran Eriksson på plass igjen for å se Cole i aksjon... «Cole er sør-amerikansk med ballen,» sa vår mann Soma etter den først treninga med West Ham.
  • Frank Lampard er også en spiller England kommer til å få glede av i framtida, en klassisk midtbanejobber. Sønn av far sin.
  • Frederic Kanoute, franskmannen som slynger seg foran sammen med Di Canio. Har hatt en meget sterk sesong, men i går sa Kanoute at han ønsker seg til en større klubb... «For å vinne noe.»
  • Paolo Di Canio, ingen over, få ved siden og et par hundre under. Veteranitalieneren er helt hos West Ham, kan gjøre det meste med ballen. Som i går, dro med seg ballen, så opp og klinte ballen inn der den hører hjemme.
  • Den finske Vikingen Hannu Tihinen er på utlån fra Stavangerklubben, manager Redknapp liker han såpass at de vil kjøpe ham. NÅ!
  • Nigel Winterburn og Stuart Pearce, begge er good old boys. Viser at alder ikke er noen hindring så lenge lengselen etter en real sklitakling er til stede. Pearce sto over i går kveld grunnet kort.
<B>ITALIENSK FOTBALLGLEDE:</B> Paolo Di Canio viser ekte glede etter sin utlikning mot Charlton.