- Ubegripelig at Start lar ham gå

David Nielsen skamroser Valencia.

(Dagbladet.no): Tirsdag skrev Alex Valencia under en treårskontrakt med danske AGF fra Århus.

- Jeg håper at klubben kan kjempe om en plass blant de seks beste. Hvis jeg presterer opp mot mitt beste håper jeg å bli aktuell for det norske landslaget igjen også. Men først og fremst vil jeg konsentrere meg om å spille bra for AGF, sier Valencia.

Valencia valgte å forlate Start etter at konkurransen ble skjerpet på høyrekanten, men Start-spiss David Nielsen forstår ikke at klubben lar ham forsvinne.

- Det er en helt fantastisk spiller. Det er helt ubegripelig at Start har latt ham gå. Det er et veldig godt kjøp av AGF. Han er så god, at hvis FC København hadde kjøpt ham, ville det ikke ha overrasket meg, sier danske Nielsen til bold.dk.

- Han kan gjøre en forskjell og kan få AGF til å score mange mål. Han kan slå gode innlegg og er veldig dyktig individuelt. Det er en meget atypisk spiller i Norge, mener Nielsen. 

- Jeg anser ham for å være en de beste kantspillerne i Norge, og jeg er glad og stolt over at han velger å fortsette karrieren i AGF. Han besitter mange offensive kvaliteter og vil tilføre oss kreativitet, sier AGFs sportssjef Brian Steen Nielsen i en pressemelding.

(Dagbladet.no/NTB)

NY SJANSE: Alex Valencia håper spill for danske AGF kan føre til en ny mulighet på landslaget. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
NY SJANSE: Alex Valencia håper spill for danske AGF kan føre til en ny mulighet på landslaget. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
UFORSTÅENDE: David Nielsen skjønner ikke at Start kunne selge Alex Valencia til AGF.