Ubehagelig for Liverpool-flopp

Loris Karius' kjæreste møtt av taper-melding etter turbulent sesong i Tyrkia.

TURBULENT: Loris Karius har hatt en turbulent sesong i Besiktas. Foto: REUTERS/Murad Sezer/NTB Scanpix
TURBULENT: Loris Karius har hatt en turbulent sesong i Besiktas. Foto: REUTERS/Murad Sezer/NTB ScanpixVis mer

Samtidig som Liverpool forbereder seg til Champions League-finalen mot Tottenham førstkommende lørdag, er forrige sesongs finalekeeper Loris Karius i tyrkiske Besiktas.

25-åringen gjorde to store brølere i finalen mot Real Madrid for et snaut år siden, i det som ble keeperens aller siste kamp for de røde. Først forærte han Karim Benzema kampens første mål, før han fomlet ballen i mål på et langskudd fra Gareth Bale.

Dermed var det ingen vei tilbake i Liverpool, som hentet inn brasilianske Alisson Becker.

I august ble Karius lånt ut til Besiktas på en toårskontrakt, men ting har ikke gått på skinner for tyskeren i Tyrkia heller.

SEIER: Det tok helt av for norske Liverpool-fans da det ble klart at det britiske laget sikret seg finaleplass i Champions League. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

«Taper»

Karius' kjæreste Sophia Thomalla har over en million følgere på Instagram. Nylig la hun ut et bilde av det som skal være bilen hennes, hvor noen har sprayet ordet «LOSER» (taper) på siden.

View this post on Instagram

Na klasse....

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on

Thomalla skriver «Na klasse» til bildet (hun mener ironisk at dette var 'fantastisk'), og det er lett å se for seg at hærverket handler om keeperkjæresten, selv om det ikke er bekreftet.

Karius har nylig uttalt at han kunne tenkte seg å fullføre de to sesongene i Besiktas. Først ble det antatt at sisteskansen ville returnere til Liverpool, etter det som har vært en turbulent sesong, skriver engelske medier.

Det ble også meldt at han vurderte å saksøke klubben i mars på grunn av ubetalt lønn, skriver tyske Bild.

Karius har også gjort noen tabber i tyrkisk fotball denne sesongen, men skal ha hevet seg igjen mot slutten av sesongen.

Skryt

For tre dager siden la han ut et Instragram-innlegg der han skrøt uhemmet av Besiktas.

«Starten er alltid tøffest, spesielt når du kommer til et nytt land, nye folk, til en ny kultur. Men hele klubben, hele familien til Besiktas, med sine fantastiske fans og fascinerende klubbatmosfære, gjorde det lett for meg», skriver Karius blant annet.

Etterpå takker han for støtten han har fått etter berg-og-dalbane-sesongen. Det blir tydeligvis ikke gjengjeldt av alle.