US Open:

- Uberegnelig

Tennisekspert Christer Francke mener Casper Ruud møter en farlig spiller i US Open-semifinalen. Likevel tror han at Ruud kan gå hele veien i den prestisjeturneringa.

I FORM: Casper Ruud. Foto: AFP
I FORM: Casper Ruud. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Casper Ruud sikret semifinaleplassen etter å ha levert en av sine aller beste kamper i en Grand Slam-turnering. Italienske Matteo Berrettini ble slått i tre strake sett og den norske stjerna kunne strekke hendene i været.

Nå venter russiske Karen Khatsjanov i semifinalen.

- Det er liten tvil om at Casper er favoritt. Han har vært i en Grand Slam-finale før, mens Khatsjanov har aldri kommet lenger enn til kvartfinalen, forteller Discoverys tennisekspert og kommentator Christer Francke til Dagbladet.

Han mener brikkene har falt på plass for den norske tennisstjerna.

- Casper har fått en bra trekning i semifinalen. Det har vært litt stang inn med trekningen hele veien, men sånn blir det når du er høyt seedet.

Ingen enkel motstander

Til tross for Ruuds favorittstempel venter en god motstander. På Khatsjanovs US Open-reise har han blant annet slått ut Nick Kyrgios, Pablo Carreño Busta og Jack Draper.

- Han er en uredd spiller, som er uberegnelig, tar sjanser og spiller tøft. Han har et ekstremt høyt toppnivå. Det er snakk om en farlig spiller, som har slått ut gode spillere, sier Francke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.